Sävar Turbo Site

Ett forum för motorentusiaster
Aktuellt datum och tid: mån dec 11, 2017 11:58 pm

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 7 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Polaris IQ600 2012
InläggPostat: tis jun 23, 2015 6:46 am 
Offline
För lite laddtryck

Blev medlem: tis jun 23, 2015 6:39 am
Inlägg: 4
Motor haveri pga för lite soppa

Renoverade motor vid uppstarten går den konstigt stängde av och tog lös spridare
Övre spridare fungerar ej
Nedre spridare fungerar

Nån som vet hur det ska vara? då 2 av 4 spridare fungerar.

_________________
...::: Kris Pawlowski :::...


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Polaris IQ600 2012
InläggPostat: tis jun 23, 2015 12:53 pm 
Offline
No turbo shit - Just real power!
Användarvisningsbild

Blev medlem: sön jul 18, 2004 8:33 pm
Inlägg: 270
Ort: Bjurholm
Den går väl bara på två spridare på låglast.
Har du kopplat rätt kontakt på rätt spridare?

_________________
Bild
fixar portningar och bygger pipor,
Bromsar skotrar.


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Polaris IQ600 2012
InläggPostat: tis jun 23, 2015 1:43 pm 
Offline
För lite laddtryck

Blev medlem: tis jun 23, 2015 6:39 am
Inlägg: 4
Spridarna och kontakter är på rätt plats.
Krångligt med 2 spridare uppe 2 nere

_________________
...::: Kris Pawlowski :::...


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Polaris IQ600 2012
InläggPostat: ons jun 24, 2015 10:14 pm 
Offline
No turbo shit - Just real power!
Användarvisningsbild

Blev medlem: sön jul 18, 2004 8:33 pm
Inlägg: 270
Ort: Bjurholm
Kolla att du har spridarsignal och att det kommer bränsle genom dom, kanske det här felet som gjorde att den pangade.

_________________
Bild
fixar portningar och bygger pipor,
Bromsar skotrar.


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Polaris IQ600 2012
InläggPostat: ons jun 24, 2015 10:28 pm 
Offline
För lite laddtryck

Blev medlem: tis jun 23, 2015 6:39 am
Inlägg: 4
Kommer koppla in dator imorgon och felsöka. Få se vad dator visar. Tack för tips återkommer

_________________
...::: Kris Pawlowski :::...


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Polaris IQ600 2012
InläggPostat: lör jun 27, 2015 10:20 pm 
Offline
Forumsberoende
Användarvisningsbild

Blev medlem: sön nov 11, 2007 4:01 pm
Inlägg: 3250
Ort: Överkalix
Hej, du har en cfi4, dvs 4st spridare. 2 lågvarvs och 2 högvarvs. Dom övre går endast på högre varv.
Du har inte kastat om dom?

Hur går maskin nu? Bara dåligt eller?
Har du haft isär den bör du kolla tps värdet som är a-o att dom ska gå.
Har inte värdet i huvudet men gissar 0,96volt närmar sig sanningen på 600orna. 0,93 vill 800orna ha oavsett cfi2 eller cfi4.
För att kolla om TPS värdet är rätt finns en enkel lösning. Fungerar elbacken när maskin går dåligt?
Fungerar inte elbacken, då stämmer heller inte TPS värdet.

_________________
Dänniz 073-8447664


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Polaris IQ600 2012
InläggPostat: lör jun 27, 2015 10:55 pm 
Offline
För lite laddtryck

Blev medlem: tis jun 23, 2015 6:39 am
Inlägg: 4
Hittade felet en av nedre spridarna var lite krokig. Bytte den och den går rent! Tack för tipps/hjälp

_________________
...::: Kris Pawlowski :::...


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 7 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
POWERED_BY
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010