Sävar Turbo Site

Ett forum för motorentusiaster
Aktuellt datum och tid: fre dec 15, 2017 3:07 pm

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 28 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: lör jan 22, 2011 8:28 pm 
Offline
För mycket laddtryck

Blev medlem: fre apr 25, 2008 10:32 pm
Inlägg: 260
Ort: Skällinge, Wheremountain
Samma för mig, stora bokstäver till tusen från andra sidan och framåt. Vissa bokstäver är skumma hieroglyfer och gör det ibland omöjligt att förstå innehållet.
Är även Typ 10 st Konstiga textrader allra överst ibland. Verkar sammanfalla med hieroglyfernas framträdande. Ser ut som nåt krylliskt språk med annorlunda bokstäver jag aldrig har sett.

Utom just när dator strular.

Har förresten Gågglää Kråååm

_________________
Änn fauur vau sömm änn äe näer änn eintte äe sömm änn skauu...


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: lör jan 22, 2011 10:13 pm 
Offline
Forumsberoende
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons dec 14, 2005 9:05 am
Inlägg: 2276
Ort: lit/jämtland
ja var och varannan tråd är ju cp, nu också denna, var ok tidigare idag. i torsdags var ju allt ok.

_________________
MHR
portning vid mån av tid.
flödning,ventilslip mm
0730-541418
volvo 144 9.32s 232km/h


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: lör jan 22, 2011 11:02 pm 
Offline
Lite mer laddtryck

Blev medlem: lör jun 30, 2007 1:42 am
Inlägg: 30
Ort: Vedum
För mig är sida 1 bra men så fort man går in på sidan 2 i en tråd byts åäö ut mot tecken.


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: sön jan 23, 2011 12:20 am 
Offline
Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons okt 22, 2003 10:25 pm
Inlägg: 9687
Ort: Sävar
Det är ju bra att det finns en standard, och många olika webläsare.. eller inte. :crashed:
Jag kör Firefox 3.6, senaste Google Chrome och Konqueror och ibland Explorer för att kolla hur sidan ser ut vilket jag gjorde, men jag såg inget av det ni beskrev - det lilla jag såg i Firefox fixade jag i fredags.

Nu har jag återställt en massa filer som egentligen inte var ändrade, hoppas det löser saken. Jag har testat ett par modifikationer, de installeras och avinstalleras automatiskt - men jag tror någon av dem återställde fel data, men det är som att leta en nål i en höstack. Tur man har backup. :)

Återkom med feedback så försöker vi lösa det här, kanske redan löst?

Godnatt på er !

_________________
Mattias Sandgren
Säljer, installerar, mappar och justerar motor-styrsystem och tillbehör. VEMS, Link, MaxxECU, m.fl.
Egen nav-dyno och motor-bänk i Sävar.
Säljer, flödestestar och tvättar bränsle-spridare.
Bild
Skicka mail, PM eller ring vid intresse. Innehar F-skatt. Jobbar mest i norr.


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: sön jan 23, 2011 12:41 am 
Offline
Forumsberoende

Blev medlem: ons jan 31, 2007 11:35 am
Inlägg: 1315
Ort: Luleå
kollar i den tidigare tråden: http://tinypic.com/view.php?pic=w6xyqg&s=7
min bokmärkeslänk search.php?search_id=newposts bild på den här http://tinypic.com/view.php?pic=2h326fo&s=7

Har efter det rensat allt vad cache heter och efter att ha surfat några sidor verkar det inte återkomma

_________________
Peter Strandberg
Alfa kombi


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: sön jan 23, 2011 1:01 am 
Offline
Forumsberoende
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons dec 14, 2005 9:05 am
Inlägg: 2276
Ort: lit/jämtland
nu funkar det för mig i allafall :thumbright:

_________________
MHR
portning vid mån av tid.
flödning,ventilslip mm
0730-541418
volvo 144 9.32s 232km/h


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: sön jan 23, 2011 7:50 am 
Offline
Forumsberoende
Användarvisningsbild

Blev medlem: tor sep 13, 2007 9:09 pm
Inlägg: 1346
Ort: Åland
ett annat skumt problem jag har är att citera-knappen alltid är borta i sista meddelandet som skirvits i trådarna :scratch: i alla andra meddeladen uppåt i tråden så finns den. Kanske ska va så, kommer inte ihåg? :)

_________________
Holmström Motorsport
Micke Holmström

Chevy Cavalier med T5 4.39 - 262,5km/h@201m
6.82 - 326km/h@402m
1.04 i 60fot

Sponorer: Svensk Turboservice
Lubetools
PPF
MM-el
PrimaBil
Xmont.ax
Allmek


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: sön jan 23, 2011 12:51 pm 
Offline
Lite mer laddtryck

Blev medlem: lör jun 30, 2007 1:42 am
Inlägg: 30
Ort: Vedum
Funkar perfa för mig nu! Jag använder google chrome 8.0.552.237


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: sön jan 23, 2011 2:35 pm 
Offline
Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons okt 22, 2003 10:25 pm
Inlägg: 9687
Ort: Sävar
Kökarmicke skrev:
ett annat skumt problem jag har är att citera-knappen alltid är borta i sista meddelandet som skirvits i trådarna :scratch: i alla andra meddeladen uppåt i tråden så finns den. Kanske ska va så, kommer inte ihåg? :)

Det ska vara så, den missbrukas annars.

Det har inte kommit in några rapporter om "buggen" hitills idag, så jag hoppas den är borta.
Nu måste jag bita i det där PM-problemet.. viewtopic.php?f=7&t=53309

_________________
Mattias Sandgren
Säljer, installerar, mappar och justerar motor-styrsystem och tillbehör. VEMS, Link, MaxxECU, m.fl.
Egen nav-dyno och motor-bänk i Sävar.
Säljer, flödestestar och tvättar bränsle-spridare.
Bild
Skicka mail, PM eller ring vid intresse. Innehar F-skatt. Jobbar mest i norr.


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: sön jan 23, 2011 9:55 pm 
Offline
Forumsberoende
Användarvisningsbild

Blev medlem: tor sep 13, 2007 9:09 pm
Inlägg: 1346
Ort: Åland
Aha, de förklarar saken :hihi:

_________________
Holmström Motorsport
Micke Holmström

Chevy Cavalier med T5 4.39 - 262,5km/h@201m
6.82 - 326km/h@402m
1.04 i 60fot

Sponorer: Svensk Turboservice
Lubetools
PPF
MM-el
PrimaBil
Xmont.ax
Allmek


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: sön jan 23, 2011 11:16 pm 
Offline
Forumsberoende

Blev medlem: mån jul 09, 2007 1:49 pm
Inlägg: 1104
Nu fungerar alt her :D

_________________
Savarturbo-Monkeybiker
TheBlackWidow


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: fre jan 28, 2011 6:48 am 
Offline
Impellerhead
Användarvisningsbild

Blev medlem: lör sep 20, 2003 3:31 pm
Inlägg: 2512
Ort: Skellefte
det där med citera knappen är borta i sista meddelandet, ska de va så?

_________________
7.47 - 295km/h gammal Volvo med original framvagn
---------------------------------------------------------------
Sponsorer:
http://www.kastorfastigheter.se http://www.klracing.se
http://www.motornord.se
Fler Sponsorer sökes!


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Bugg?
InläggPostat: fre jan 28, 2011 8:07 am 
Offline
Forumsberoende

Blev medlem: tis aug 16, 2005 1:51 pm
Inlägg: 6108
Ort: Linköping
mattias skrev:
Kökarmicke skrev:
ett annat skumt problem jag har är att citera-knappen alltid är borta i sista meddelandet som skirvits i trådarna :scratch: i alla andra meddeladen uppåt i tråden så finns den. Kanske ska va så, kommer inte ihåg? :)

Det ska vara så, den missbrukas annars.



Fredde, nu fick jag citera mattias lite :wink:

_________________
Heavy metal bmw:n
viewtopic.php?f=21&t=29836


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 28 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
POWERED_BY
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010