Sävar Turbo Site

Ett forum för motorentusiaster
Aktuellt datum och tid: tor okt 19, 2017 1:06 am

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 6 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: sön apr 10, 2011 12:20 am 
Offline
Forumsberoende

Blev medlem: fre feb 22, 2008 10:36 pm
Inlägg: 787
Ort: Lillestrøm, Norge
Oppgraderte til IE9 (windows 7 64Bit) og får bare en orange firkant der hvor hvert enkelt foto i poster skulle vært.. hovrer man over kommer det "loading..." men det skjer ikke noe. alle avatarer etc ellers virker som normalt. Skjer bare på dette forumet.. så er det noe jeg kan gjøre..? :?

_________________
-Bjørn


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Ingen bilder med IE9?
InläggPostat: sön apr 10, 2011 9:58 am 
Offline
Forumsberoende
Användarvisningsbild

Blev medlem: sön okt 21, 2007 9:07 am
Inlägg: 2194
Ort: Östersund
Gå in på Internet options. Sedan security. Sedan Internet ikonen. Klicka på Custom level knappen. Scrolla ner till botten nästan och sätt "Display mixed content" som enable. Samt "Display video and animation on a website that doesnt use external media player" som enable.

Finns mycket skumma grejer i IE9 vilket Microsoft vet om och därför inte whitelistat IE9 ännu.

_________________
Chevelle SS -65


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Ingen bilder med IE9?
InläggPostat: tis apr 12, 2011 7:12 pm 
Offline
Forumsberoende

Blev medlem: fre feb 22, 2008 10:36 pm
Inlägg: 787
Ort: Lillestrøm, Norge
Har gjort dette, men fremdeles ser jeg bare et og annet foto... :(

_________________
-Bjørn


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Ingen bilder med IE9?
InläggPostat: ons apr 13, 2011 3:22 pm 
Offline
För lite laddtryck

Blev medlem: sön nov 25, 2007 10:21 pm
Inlägg: 3
Ort: Norge
Samme problemet her. Og bare på dette forumet.


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Ingen bilder med IE9?
InläggPostat: lör apr 16, 2011 9:10 pm 
Offline
För mycket laddtryck

Blev medlem: ons aug 25, 2004 12:54 pm
Inlägg: 148
Ort: ljusdal
exakt samma för mig, inga bilder med exp 9

_________________
jan-ove
jag tycker inte om när enkla saker typ värmekranar börjar innehålla kretskort


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Ingen bilder med IE9?
InläggPostat: sön apr 17, 2011 1:39 pm 
Offline
Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: ons okt 22, 2003 10:25 pm
Inlägg: 9659
Ort: Sävar
Har tagit bort Javascriptet som fixar med bilderna, så det borde fungera bra nu.
Kul av Microsoft att jävlas med allt som heter Java..

_________________
Mattias Sandgren
Säljer, installerar, mappar och justerar motor-styrsystem och tillbehör. VEMS, Link, MaxxECU, m.fl.
Egen nav-dyno och motor-bänk i Sävar.
Säljer, flödestestar och tvättar bränsle-spridare.
Bild
Skicka mail, PM eller ring vid intresse. Innehar F-skatt. Jobbar mest i norr.


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 6 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
POWERED_BY
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010