Sävar Turbo Site
http://forum.savarturbo.se/

Inga bilder med IE9? (fixat)
http://forum.savarturbo.se/viewtopic.php?f=7&t=55809
Sida 1 av 1

Författare:  SWR [ sön apr 10, 2011 12:20 am ]
Inläggsrubrik:  Inga bilder med IE9? (fixat)

Oppgraderte til IE9 (windows 7 64Bit) og får bare en orange firkant der hvor hvert enkelt foto i poster skulle vært.. hovrer man over kommer det "loading..." men det skjer ikke noe. alle avatarer etc ellers virker som normalt. Skjer bare på dette forumet.. så er det noe jeg kan gjøre..? :?

Författare:  Stener [ sön apr 10, 2011 9:58 am ]
Inläggsrubrik:  Ingen bilder med IE9?

Gå in på Internet options. Sedan security. Sedan Internet ikonen. Klicka på Custom level knappen. Scrolla ner till botten nästan och sätt "Display mixed content" som enable. Samt "Display video and animation on a website that doesnt use external media player" som enable.

Finns mycket skumma grejer i IE9 vilket Microsoft vet om och därför inte whitelistat IE9 ännu.

Författare:  SWR [ tis apr 12, 2011 7:12 pm ]
Inläggsrubrik:  Re: Ingen bilder med IE9?

Har gjort dette, men fremdeles ser jeg bare et og annet foto... :(

Författare:  Roger Steinarsrud [ ons apr 13, 2011 3:22 pm ]
Inläggsrubrik:  Re: Ingen bilder med IE9?

Samme problemet her. Og bare på dette forumet.

Författare:  jos4561 [ lör apr 16, 2011 9:10 pm ]
Inläggsrubrik:  Re: Ingen bilder med IE9?

exakt samma för mig, inga bilder med exp 9

Författare:  mattias [ sön apr 17, 2011 1:39 pm ]
Inläggsrubrik:  Re: Ingen bilder med IE9?

Har tagit bort Javascriptet som fixar med bilderna, så det borde fungera bra nu.
Kul av Microsoft att jävlas med allt som heter Java..

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/