Läs detta innan ni registrerar er

Forumets regler
Post Reply
Mats A
Camaro American Muscle
Posts: 2737
Joined: Fri Sep 19, 2003 11:03 pm
Location: Umeå

Läs detta innan ni registrerar er

Post by Mats A »

Forumets regler

• Anstötligt språk tillåts inte.

• Kommersiell reklam är inte tillåten utan tillstånd.

• Behandla övriga medlemmar på forumet med respekt. Se det som att det ni skriver till någon ska ni kunna säga ansikte mot ansikte.

• Skriv inget som kan vara kränkande för enskild person.

• Ni måste skriva er bostadsort alternativt kommun/län i er profil.

• Ert riktiga namn ska framgå i ert namn på forumet alternativt i er signatur.

• Varningar kommer att delas ut till dom som passerar gränserna och efter tre varningar blir man bannad. Hur länge man blir bannad beror på situationen.

Om du vill vara anonym så har du kommit fel. Här måste du stå för vem du är och vad du skriver.

Om du inte heter något alltför vanligt så registrera dig helst med ditt fullständiga namn (dvs hela namnet, både för och efternamn). Men det går även bra att registrera sig med alias typ ("PelleP", "TurboJohan" osv...)

Om du inte registrerat dig med ditt fullständiga namn så måste du ha hela ditt namn som signatur i alla dina inlägg. (Dvs, skriv in hela ditt namn som signatur på sidan "Mina inställningar" så det blir automatiskt)

Om du på absolut inga villkor vill ha ditt fullständiga namn synligt så är det absolut minimum med ditt förnamn plus initialen i ditt efternamn. Men då vill vi att du tydligt motiverar varför detta är så viktigt för just dig.


Du ändrar ditt namn här på forumet längst upp på din profil-sida som du hittar till genom att klicka på länken "Profil" längst upp på varje sida på detta forum, här är en direkt-länk till sidan :
http://forum.savarturbo.se/profile.php?mode=editprofileVårt och ditt ansvar

Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på det här forumet uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till svars för det (förrutom då för de meddelanden som de själva skrivit).

Du går med på att inte göra inlägg med något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Om du bryter mot det här kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumet (och din Internet-leverantör blir kontaktad). IP-adressen av alla meddelanden sparas för att stärka de här villkoren. Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distribueras till någon tredje part utan ditt samtycke. Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvariga vid dataintrång som kan leda till att data stjäls.

Det här forumssystemet använder 'cookies' till att spara information på din dator. En 'cookie' innehåller inte något av den information du skrivit in i din profil, utan används endast för att göra ditt användande av forumet bättre. Email-adressen måste anges för att aktivera din registrering (och för att skicka nytt lösenord till dig om du råkar glömma det).

Administratörerna av STS-forum förbehåller sig rätten att radera, redigera, flytta eller stänga ett ämne med innehåll som strider mot forumets regler och anda, samt rätten att spärra och bannlysa användare som inte följer forumets regler.

Genom att registrera dig på detta forum har du accepterat de här villkoren.
stefa
Ganska mycket laddtryck
Posts: 90
Joined: Wed Dec 02, 2009 7:59 pm
Location: Satila, Vastra Gotaland

Post by stefa »

http://home.comcast.net/~benbrausen/Funny/Posting.swf

Borde vara klistrad i de flesta subkategorier :hihi: :hihi:
Stefan Andersson
janmoen
För mycket laddtryck
Posts: 100
Joined: Thu Dec 25, 2008 9:10 pm
Location: Trysil, Norge.

Post by janmoen »

stefa wrote:http://home.comcast.net/~benbrausen/Funny/Posting.swf

Borde vara klistrad i de flesta subkategorier :hihi: :hihi:
Steike bra !
User avatar
Steve
Steve, inte Stiiiv
Posts: 6013
Joined: Wed Sep 24, 2003 7:58 pm
Location: Lykksällä

Re: Läs detta innan ni registrerar er

Post by Steve »

Har varit lite dåligt språk här och där på forumet så ser ni nåt sånt inlägg kan ni väl trycka på rapportera(!) så jag kan ta bort.
Evighetsprojekten
If it has tits or wheels it will give you problems
Post Reply